За нас

[К]oncept7 се намира в историческия център на София, в непосредствена близост, както до най-луксозните бутици, така и до една от най-старите столични църкви - “Св. Петка”.

 dog hat shop

  

С огромните си витрини и “сурова” естетика магазинът привлича не само с дизайнерите, които представя, но и с архитектурната си значимост. Всеки, който се докосне до оригиналния интериор би могъл да надникне и през “тайния” прозорец, който предлага поглед към личната градина и базилика на Патриарха. 

 

shop window koncept 7 

 

[K]oncept7 винаги е отговарял на страстта към мода и иновативни “mix & matches” на собственичката -

  

г-жа Марта Игнатова.

 

“Винаги съм предпочитала свободата в модата, различното и индивидуалното, а не “униформеноста”, която понякога тя налага.

 

Случвало се е когато пътувам да обикалям много, докато намеря това, което ми харесва и изразя себе си, чрез правилната комбинация, подчертаваща моя собствен стил.

 

За това създадох място, където хората биха могли да откриват нови идеи, да се чувствуват като у дома си, да получат експертно мнение и да намерят своя персонален, индивидуален стил”.

 

 

koncept 7 boutique 

 

През последните години магазинът се наложи като център на социални събития, в който не само клиенти, но и творци и артисти се събират, за да обменят интересни идеи, да се насладят на материали и цветове и получат нови вдъхновения.

Формуляр за контакт